PIZZERIA MARKTPLEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Marktplein. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 10:29 Alles was weer heerlijk!
24 sep 2022 om 20:41 Het was zoals gewoonlijk weer super lekker!
23 sep 2022 om 19:09 ik had vandaag een broodje Döner speciaal genomen, was echt heerlijk
18 sep 2022 om 21:08 Eten is heerlijk. Met afstand de beste uit de omgeving. Bezorging was vandaag ook precies op tijd.
4 sep 2022 om 21:13 Ik had de tijd van bezorging aangegeven en het was keurig op tijd, het eten smaakte heerlijk en was genoeg
1 sep 2022 om 21:49 Goed eten, en nog lekker warm
1 sep 2022 om 20:34 Deze keer was mijn kip Hawaï erg zout en de frietjes erg slap. Maar alle andere keren hebben we super lekker gegeten
29 aug 2022 om 16:27 The best
19 aug 2022 om 20:11 Heel erg goed, optijd en aardig
18 aug 2022 om 21:53 Mijn pizza leek wel een frisbee, veel te hard, overige eten was wel 'oke', bezorging was niet conform afspraak (thuisbezorgd). Ik hoop dat het in de toekomst beter kan. Ik ben wel gul met mijn 4 sterren voor het eten.
17 aug 2022 om 7:57 Bezorging was 20 minuten later als gepland. Pizza waren veelste lang gebakken. Normaal lekker eren maar dit keer viel het heel erg tegen. Je kan geen foto's toevoegen Anders kon je het zien
14 aug 2022 om 23:52 The best of Holland