PIZZERIA MARKTPLEIN

PIZZERIA MARKTPLEIN speciale steenoven pizza's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Marktplein. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 16:12 Lekker
15 jun 2022 om 9:27 Fantastische lekkere pizza's. Smaak van de groenten en vlees zijn altijd goed. Vriendelijke mensen en goede bezorging.
12 jun 2022 om 20:29 Altijd lekker
9 jun 2022 om 17:57 Best kapsalon.
1 jun 2022 om 23:51 Eten was heerlijk en snelle bezorging!
29 mei 2022 om 19:09 Was helemaal top. Heerlijk gegeten. Personeel ontzettend vriendelijk!
26 mei 2022 om 19:09 Helaas, ik kan de bezorgtijd niet kiezen, want na ruim 1,5 uur wachten (om 17:09) besteld, na zelf bellen, bleek dat ze om 18:45 nog niet gestart waren met het eten maken. Reden: het is druk. ammehoela, om 17:09 was het nog niet druk.
25 mei 2022 om 16:37 Heerlijk eten, snelle bezorging en altijd alles netjes geregeld. Zeker een aanrader om te bestellen
23 mei 2022 om 7:35 Ik kan geen 120 minuten selecteren. Het heeft 2 uur geduurd voordat we ons eten hadden. We hadden voor meer dan 100 euro besteld en we hadden kleine kinderen te gast. Onze honger was vet over en de kinderen ondertussen behoorlijk lastig.
21 mei 2022 om 13:48 Erg lekker en ze doen niet zuinig je krijgt altijd flinke porties!
19 mei 2022 om 19:45 Erg lekker gegeten